Visie

TopErgo streeft ernaar om binnen het regionale gebied van Zuidoost-Brabant de ergotherapeutische eerstelijns zorgverlening op een zo hoog mogelijk niveau te continueren en uit te breiden. Hiertoe willen wij eenheid bereiken in de werkwijze van vrijgevestigde eerstelijns praktijken en gebruikmaken van elkaars expertise.

TopErgo bewaakt de kwalitatieve ergotherapeutische zorgverlening door voorwaarden te stellen aan de deelnemende praktijken. Daarbij werken we aan het vergroten van de naamsbekendheid van ergotherapie.

Door gezamenlijk naar buiten te treden, willen we een serieuze partij zijn in gesprekken met zorgverzekeraars, zorggroepen en andere partners in de gezondheidszorg. Het doel hiervan is onze zorg optimaal af te stemmen op ontwikkelingen in de gezondheidszorg en bij onze doelgroep.

Topergo maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.