Contact en verwijzing

  Meer informatie

  Wilt u namens een zorggroep, zorgverzekeraar, gemeente of andere organisatie meer informatie over de diensten van TopErgo en de mogelijkheden van ergotherapie dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met één van onze bestuursleden via onderstaande telefoonnummers of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Naar aanleiding van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Cliënt aanmelden

  Bent u arts (verwijzer) en wilt u graag meer informatie of een cliënt rechtstreeks aanmelden dan kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Noteert u dan de naam, het adres, de geboortedatum en het telefoonnummer van de cliënt en wij nemen rechtstreeks contact op met de cliënt voor het maken van een afspraak.

  Tevens kunt u verwijzen via ons verwijsformulier.  Met een ingevuld en ondertekend formulier kunt u of uw cliënt zich melden bij een Topergo-praktijk naar keuze. De dichtstbijzijnde TopErgo praktijk vindt u gemakkelijk via onze praktijkzoeker. Al onze ergotherapeuten begeleiden en behandelen in de eigen leefomgeving van de client, dus bij hen thuis, op het werk of desgewenst op een van onze praktijklocaties.

  Contactformulier

   

   

  Zoek uw dichtstbijzijnde praktijk